Keilzu

Addicted
Gissa vad jag gjort.. haha, det är väl inte så svårt! Färgade håret redan igår men glömde uppdatera om det här på bloggen. Känns som att jag måste erkänna nåt, jag är beroende av att färga håret!!! och det är helt sant, under sommaren har jag färgat det minst 7 gånger, gjort slingor och sånt skit.
Nästan alltid jag åkt till t.ex Ica maxi, för att handla mat, så går jag direkt till hyllan med hårfärger och det är jättesvårt för mej att gå därifrån med tomma händer..
"Jag ska inte färga håret idag, gjorde det för några veckor sen, kan ju färga nästa månad" Sen så går jag hem och tänker "Fan spelar det för roll om jag gör det nu eller nästa månad, det är bättre att göra nu, så är det gjort" haha, skrattar åt mej själv.
Jag måste sluta med det där, det är inte normalt längre och inget bra för min plånbok heller.


Det konstigaste är att mitt hår inte alls är slitet efter att jag färgat det sååå många gånger!
Magic!
Not a perfect day
Idag kom jag hem redan vid lunch tiden, fick så hemskt ont i magen så jag var bara tvungen att åka hem. Resten av dagen har jag sovit och inte gjort något speciellt. Men hoppas verkligen att det är bättre med magen imorn!

Eftersom vi inte fått några läxor än, så kommer jag bli sittande framför tv:n och klockan 20:00 börjar min favoritserie på kanal 4+ "Det okända"  Första gången jag inte missar den! :)


Söndag

Är det nån som vet hur man kan stoppa tiden ?! haha, nejmen skulle gärna vilja vara ledig ett tag till! :D Som tur är så slutar ja imorn redan klockan 14:30 och har bara tre lektioner, fast lektionerna är ju ganska långa.. men skit samma, vi slutar tidigt iallafall.

Såg nyss på klockan och den visar hmm.. mycket.. har verkligen ingen lust alls att sova. Tänkte faktiskt börja kolla på nån film, men vet inte än vilken det blir.