Keilzu

TränaTränaa
Hoppas verkligen att jag inte får träningvärk imorgon vilket jag sannorligen kommer få eftersom tränade benen i typ 20 min. och jag vet att det inte är mycket.. men om man tränar första gången på länge i 20 min. då är jag nästan hundra procent säker att jag inte kommer kunna gå normalt imorgon, haha :D

Men ja, hade bestämt mig iallafall att börja träna varje kväll minst 15 min.
Lite shopping
Köpte dessa grejer igår men hann inte lägga upp några bilder.. så gjorde det idag istället.

Haha, älskar halsbandet! :D

Some things u can't just explaine what it is..
OMFG, jag vet inte vart jag ska börja. Nu kan jag inte ens somna om. okej, nånstans måste man ju börja..
Det har börjat hända konstiga saker i det här huset. Vaknade för typ en kvart sen på grund av en mardrömm jag hade.. drömde om min styvpappas mamma, att hon var i det här huset och jag var jätterädd och visste inte vart jag skulle ta vägen. Grejen är att min styvpappas mamma är död, hon dog för typ två år sen och jag har aldrig sett henne i verkligheten bara på några bilder och jag har inte ens tänkt på henne så mycket.. och nu plötsligt drömde jag att hon var här. Iallafall.. precis efter några minuter då jag vaknat kom min lillebrorsa och mamma till mitt rum och sa att det har hänt nåt jättekonstigt som de inte kan förklara och jag måste komma till köket och se själv vad som hänt.
   Jag fick chock när jag såg det! Nästan hälften av chipsen som var i skålen låg på golvet.. och plastskålen var helt sönder.. men den var inte på golvet utan den var kvar på matbordet med några chips på botten. Även om plastskålen skulle vara på golvet skulle man ju fatta att den hade ramlat ner från bordet, men plastskålen går inte sönder sådär lätt, skulle fatta om den var gjord av glas. Men nej, plastskålen var kvar på bordet..
   grejen är att mamma och Magnus har inte ens varit i köket sen igår kväll sa de och att mamma tog skålen från vardagsrummet till köket innan de gick och sov och då var skålen hel. Katten kunde det inte heller vara, eftersom katten kan ju inte ta upp en skål som gått sönder och lägga tillbaka på ett bord och lägga chipsen tillbaks på skålen. Jag har sovit hela natten och inte gått ut ur mitt rum förrens nu på morgonen. Kevin och Aron har också sovit hela natten i sitt rum och de var också förvånade över det som hänt.
   Alltså jag kan inte förklara med ord det som hänt.. men det jag såg var väldigt skumt.. såg ut som någon hade tagit sönder skålen.. jag vet inte ens hur kan en sådan plastskål gå sönder, eftersom den går inte sönder om man bara kastar det i golvet.. den var sönder i flera flera bitar, helt omöjligt! Man måste typ trycka på skålen hur jäkla hårt som helst, för att det skulle hända nått..den är ju i hårdplast trots allt. A juste, tyckte det var också konstigt att precis framför matbordet ligger det ett litet bord till och där står min styvpappas mammas bild.. den var alltså precis framför chipsskålen. Jag säger inte att det var ett spöke som gjorde det, nej absolut inte.. men har aldrig sett något liknande med mina egna ögon. Och just nu kommer jag inte på nån logisk förklaring till det som hänt. Min mamma är sådan som inte tror på spöken och så.. men till och med hon kunde inte förklara det och hon var väldigt överraskad.
Nej det där var läskigt iallafall!

Skålen efteråt då..