Keilzu

A true friendship will last forever
Jag har aldrig gillat att bråka med någon.. speciellt med någon som är riktigt nära en. Man brukar säga att det alltid finns någon lösning till problemet, men det är svårt och hitta en. Nu känns det som vi hittat vår lösning och det gör mig verkligen glad! Hoppas allting ordnar sig nu :)
 
Carmens blogg: www.carment.blogg.se <3
Ipod touch 4th generation
Tänkte köpa nästa vecka den senaste Ipod touch 4th generation med inbyggd kamera. Skulle köpt en redan denna vecka, men eftersom jag inte har sånt tid just nu att gå till "Expert", så gör jag det nästa vecka istället då vi har lov.

Lite tid och mycket som ska göras..
Herregud säger jag bara, vilken vecka! Tror att jag aldrig i mitt liv fått göra så mycket på en vecka som nu denna vecka. Massa plugg, flyttning till nya huset och tiden går så jäkla snabbt så det är inte sant, men så är det ju om man har mycket och göra.
Sov idag för första gången i mitt nya rum, annars fick jag sova helt ensam två dagar i rad i vår gamla lägenhet, eftersom mitt nya rum renoverades och tapetserades. Skitläskigt var det med tanke på att alla fem rum var helt tomma utan möbler, förutom att min säng var kvar för att kunna sova nånstans. Så igår kväll hämtade vi min nya säng och skåpen plus lite småsaker till mitt rum. Men det är ju f*n inte allt!