Keilzu

Kryssning om 2 dagar
Har varit ner i stan igen och köpt lite grejer, ska ju redan om 2 dagar till Estland och det viktigaste var egentligen att hitta något jag kan ha på mig på båten, då vi ska fezzzzta och allting. Och så hittade jag en sjukt snygg tunika (kan också användas som klänning) och köpte den dirket utan att ens prova. Men provade tunikan nu hemma och den passade helt perfekt! Tur det.

Köpte då: Lancôme foundation, Nivea clear-up strips, tunikan, ringen, en halsband och en hårborste.
Jag vill också ha en bil ju!
JÄVLAR vilken snygg bil min brorsa köpte, fan och han är bara 16?! Rik bror jag har, haha ;D Den var inte alls lika snygg i början som den är nu, men min styvpappa lackerade bilen på jobbet och det blev verkligen Wow alltså! Avis. 

Fina julklappar
Tjooo, kom hem från Skärholmen och tänkte visa vad jag fick i julklapp nu när jag har tid för det. Av min mamma fick jag: Hugo Boss parfymen, Esprit stickad tröja, 2 hårvårdsprodukter från salongen och underkläder (vilket jag inte visar upp på bloggen), Av min pojkvän: Marc Jacobs parfymen, av min mormor: En bok, en massa godis och en stor choklad köpt från Estland och en kuvert med julkortet och pengar i. Av min pojkväns mamma: En armband och 2 små fina pynt saker till mitt rum. Från jobbet: Kicks presentkort på 500.- och en tidning där jag kan lösa korsorden och Sudoku (bra och ha på jobbet då man har en längre paus)