Keilzu

What a day
Haloo där. Har haft en skit bra dag med många goda nyheter. Hoppas det trevliga fortsätter imorgon med. Nu så vill jag bara tvätta bort sminket och lägga mig en stund. Skjuter upp plugget just nu. Hinner plugga på natten också som jag gjort många andra gånger förut. Inget problem för mig direkt om jag kommer se ut som en zombie imorgon som inte sovit på hundra år..

Köpte idag en blus/tröja och neonrosa underkläder vilka jag inte orkade ta bild på.
Sommarlovet är inte så långt bort
Wohoo, har bara 5 skoldagar kvar till sommarlovet! Har haft skit mycket och plugga på sistone och nu blir det väldigt stressigt i skolan för jag måste hinna klart med allt på denna vecka.
Därför har också uppdateringen inte varit just det bästa. Jag varken hinner eller orkar.. Säger god natt just nu!
Solarium
Var idag och solade solarium första gången på ett år och redan nu ser jag skillnaden. Fan vad man sparar tid på att sola solarium istället för och sola ute flera timmar utan att se nån speciell skillnad. Nej jag föredrar solarium!

Fick även solarium kort av min mamma så jag kan sola flera gånger utan att betala själv. Me like too much! ;D Sen så var vi lite på olika butiker och då köpte jag en ny compact powder (har tröttnat på Isadoras så jag tänkte testa MaXfactor nu) och sen ansiktsmask i tuben. Allt från Åhlens.