Keilzu

Nytt smink
Som sagt så var jag ner i stan igår och köpte smink och grejer. Men nu har jag även bestämt mig att inte ens köpa en enda klädesplagg till på flera månader nu, eftersom min garderob är fullt med kläder som är helt nya och som jag nästan inte ens använt. Man köper bara nya och nya hela tiden och glömmer bort att man faktiskt inte ens haft på sig de andra nya kläderna som man köpt tidigare. Och så står de där helt orörda i garderoben och samlar damm. Nu är det slut med onödig shopping.

En härlig morgon
God morgon! Ska ner till stan alldeles snart, det är ju lönedagen! :D och så är det så härligt väder också. Hoppas bara att det inte är så jätte kallt där ute.. för jag tänker faktiskt ta en liten promenad till stan och inte åka med bussen, tar ca 15-20 min att gå. Och varför skulle man ta bussen om vädret är så fint.Jenniefers naglar
För en liten stund sen målade jag naglar på min lillasyster Jenniefer som är 7år. Och det var inte så lätt att måla naglarna på just henne eftersom de är så pass små. Men tycker att jag lyckades bra ändå! :)