Keilzu

Imorgon gäller det
Guuud vad jag har längtat efter denna dag! Imorgon ska bara jag och min älskling åka på kryssning till Estland, kommer bli så jäkla kul! Omg vad tiden går, har nästan hunnit packa ihop mina saker och målat mina naglar men det är så mycket kvar att göra. Får inte missa Big Brother heller! Men imorgon är det skolan som vanligt och efter skolan så ska jag till min pojkvän och därifrån åker vi till hamnen. Wihoooo!!!
    
Mina naglar idag:
Naaaww
Halåj! Är i skolan just nu och pluggar psykiatri, men jag bara måste berätta en gullig grej. Idag har min pojkvän mutligt nationellt prov i svenska och han ska berätta om mig. Naaaw, så gulligt av honom!
För er som inte visste så går jag och min pojkvän i samma skola, men i olika klasser. Han ville inte berätta för mig exakt vad han ska berätta om men så mycket vet jag iaf att han ska prata om hur vi träffades osv. Han skulle säga till mig senare vad han berättade om, hehe. Är inte det gulligt?! :) ♥

Onsdag - Den tråkigaste skoldagen
God morgon! Idag börjar jag skolan först kl 13 och jag är redan vaken, fast min älskling sover fortfarande. Åh, känns ju lite onödigt att åka till skolan nästan en och en halv timme bara för och ha två idrottslektioner. Skulle inte varit några problem om skolan varit närmare mig. Men aja, dit ska man iaf. 
  
Köpte ett par nya jeans för några dagar sen, jag är verkligen besatt av jeans som INTE ser vanliga ut. Köper aldrig jeans med ett vanligt utseende , tycker att såna ser bara tråkiga ut på mig..