Keilzu

Torsdag är det
Sorry, tog bort förra inlägget eftersom det kändes som jag skrev alldeles för kort, med tanke på att jag inte uppdaterat något tidigare idag. Annars har man varit i skolan en kort stund och sedan drog jag, Ida och min älskling till Sollentuna Centrum på lunchrasten för o kolla runt i affärer. Älskling köpte ett par ursnygga örhängen till mig och en blus jag tyckte väldigt mycket om. En mascara och hårfärg var man också tvungen att köpa. Visar allt upp imorgon. Nu så är jag med min älskling och tar det bara lugnt.

Mums!
Jobba häcken av sig
Hello! Kom nyss hem från jobbet med goda nyheter! Min chef ringde mig och sa att jag fått mer jobb på 2 andra nya ställen. Nu har man 4 olika jobb att gå till. Herregud vad braaaa! Men sommar lär inte bli lätt, haha. Aja nu måste jag ner och äta något, håller på att svälta ihjäl här. Ciaooo!

Slänger upp en lite äldre bild på mig.
Morgonpigg
Morsning! Helt underbart att få vakna så tidigt av sig själv och känna sig helt utvilad. Dagen blir ju längre om man inte vaknar mitt på dagen (som min älskling brukar göra, haha.)

Idag har jag ännu en intro dag på mitt nya jobb fast nu är det kvällspass. Skönt att man är ledig på dagen. Sen så får man se när man ska jobba nästa gång, har fortfarande inte fått mitt sommarschema så kan inte planera någonting just nu. Det enda jag vet är att jag kommer bli fullbokad hela sommaren vilket sa min chef sist vi pratade. Men jag är lite irriterad på att de är så sega med att skicka schemat, man skulle ju vilja planera sin sommar liksom, fan det är ju nästan sommar! Att inte veta nånting är bland det värsta jag vet..

Bilder från förra sommar, gud vad jag längtar att gå på stranden med hela familjen.