Keilzu

Lata sig eller inte
Klockan är bara sju och det viktigaste är redan gjort - plugg, träning, solarium. Har sån lust att fixa naglarna också för det har man inte haft tid med på ganska länge, men vet inte om jag orkar riktigt. Vill bara slänga mig i sängen och ligga där resten av kvällen. Kanske skulle kolla på tv också, vilket jag nästan aldrig gör sen dess Big Brother slutade, buhu!
 
Lite egen tid med sig själv
Känner mig så sjukt sugen på att träna så det ska jag göra nu, fast jag hade tänkt o göra det imorgon efter jobbet. Får se om jag orkar ta mig till solarium också, vilket verkligen behövs. Börjar se lika blek ut som snö, nejmen dit måste man iaf! Vi ska ju snart till Egypten (Sharm el sheikh), om 26 dagar! Och då måste jag vara brun så jag inte bränner mig där och blir röd utan kommer tillbaka till Sverige brun som en chokladkanin, haha! Ja, ungefär så.
 
Mmm, riktigt god mat det var i skolan idag!
Gott, gott
Innan vi kom hem så tog vi en runda i affären och köpte lite gott att äta. Haha, köpte till o med en julkalender! Det är ju bara några dagar kvar till 1:a december. Helt sjukt hur nära julen är! Vart det inte sommar nyss?! Aja, ska iaf snart lägga mig, klockan är inte så mycket men känner mig ganska trött så då är det väl lika bra o hoppa i säng. Vi hörs! :)