Keilzu

I Sollen idag
Hello! Imorse åkte jag till Sollentuna hem till min pojkvän. Vart länge sen man var här sist, på grund av skolan (mycket plugg) och jobbet. Vi gick runt på Sollentuna centrum och chillade där en stund. Älsklingen hjälpte mig även att ladda ner vintage kamera app. Jaa, jag kan fortfarande inte göra allt på min mobil, haha! Menmen nu kan man ta lite coola bilder med mobilen, då systemkameran inte är med. Wihoo!
 
Onsdag morgon
God morgon, hälsar gamlingen från Södertälje! Ännu en morgon som jag är uppe tidigt trots att vi la oss 02 på natten. Vad är mitt problem?! Det är dödstyst i hela huset. Eller har man problem men hörsel också?! Det är faktiskt lite irriterande att man vaknar så tidigt och alla sover. För då måste man vara tyst som en mus så länge tills alla vaknat. Jag får nog börja lägga mig ännu senare så jag vaknar vid en sån tid som de allra flesta normala människor gör på sina lediga dagar.
 
Med min pojkvän
Idag kom min pojkvän hem till mig ♥ Vi har bland annat kollat på en bra skräckfilm och myst. Klockan är bara nio och vi känner oss redan trötta. Vet inte om det har med mörkret att göra. På sommar och tidigt på hösten var det ju hur ljust som helst ute vid den tiden, så man ville knappt lägga sig förens tolv på natten, för det var då det blev lite mörkare. Aja, ska kolla nu vad pojkvännen håller på med. Det blev en konstig tystnad i rummet, när jag satte mig vid dator, haha.