Keilzu

Familjekväll framför Tv
Hann inte blogga något om igårkväll och då tänkte jag göra det idag istället. Som rubriken säger så hade vi en familjekväll (pojkvännen ingår) och kollade på "The last stand". Den var faktiskt sjukt bra, trots att jag inte är ett fan av actionfilmer, men det som jag tyckte om var att den var rolig också, vilket många actionfilmer inte brukar vara. Men nu ska jag och pojkvännen ta det lugnt en sista dag innan skolan börjar igen. Buhuu, skulle gärna vara ledig några dagar till. 
 
Ledig helg
Halåj där! Började dagen med att gå ner till stan med pojkvännen och brorsan för o käka på McDonalds. Är fortfarande så jäkla mätt att jag vill inte se nån mat förens, ja.. ett tag iallafall! Det var ganska ovanligt att se så mycket folk på stan och även på McDonalds, eftersom vanligtvis brukar det vara ganska lugnt där, men det är nog för att det är så fint väder ute men också för att de flesta inklusive jag fick ju lön igår. Aja, skönt var det att vara ute och andas lite frisk luft. 
 
En liten shopping på stan
Nu är det det äntligen helg! Har längtad som fasen kan jag säga. Efter skolan åkte jag ner till stan för o möta upp min chef på kontoret o prata lite om jobbet. Sedan gick jag runt på stan och kollade runt i affärerna för att belöna mig själv efter nationella prov som vi hade idag.. blev faktiskt förvånad över att jag inte hittade något speciellt bland kläderna. Det fanns ju hur mycket kläder som helst men såg inget som jag kände att "jag måste ha den här" vilket var ju lite synd. Men eftersom jag behövde fler linnen så passade jag på att köpa dessa i sommarfärger. Hittade även några snygga smycken som jag var tvungen att köpa och även lite underkläder, haha.