Keilzu

Hemmmaaa
Halåj! Fy fasiken vad trött jag är idag.. ursäkta ordspråket. Menmen ännu en jobbdag avklarat! Egentligen skulle jag helst vilja ligga i sängen hela dagen fram till imorgon när jag måste upp igen för o gå till jobbet. Men fick ett sms från Posten att paketet som jag hade väntat på mer än en vecka hade äntligen kommit och finns att hämta nu. Och därför måste jag faktiskt gå och hämta den eftersom jag väntat på den så länge! 
 
Japp, det är något till mina smycken som jag har beställt.
Från stan
Tjenis! Var precis i stan med mamsen och köpte lite grejer. Bland annat ett par skit snygga höstskor och ett par shorts.. hmm, en bra kombination va?! Nejmen shortsen hade jag inte behövt egentligen, men de var alldeles för söta för att lämna de kvar i affären. Sommar är ju nästan slut, men hemma kan man ju ha de på sig ändå. 
 
Lite funderingar
Nu har jag fixat klart mej och ska snart iväg. Skönt att få komma bort från Södertälje för en kort stund. Ska också fundera över vad jag ska göra med mitt hår.. om ni minns så färgade jag det mellanbrunt för inte så himla länge sen och redan nu är jag almost blonde, trots att jag inte ens rört mitt hår?! Har faktisk saknat det lite, men jag kommer nog aldrig förstå varför den mörka färgen inte vill sitta kvar i mitt hår?! För jag brukar alltid färga med permanent hårfärg. Hmm, får se vad jag hittar på den här gången. Skulle vilja testa något nytt. Kanske guldbrunt eller nått..
 
Me today, här får ni en skarp bild med bra kvalité, haha ;D