Keilzu

3D ögonbrynstatuering
Idag är det dag 1 efter 3D ögonbrynstatueringen. Allt gick som det skulle och jag blev väldigt nöjd! Det gjorde faktiskt mer ont än vad jag hade förväntat mig. På vissa ställen gjorde det så ont att det inte ens går att jämföra  med smärtan som jag hade då jag tatuerade mitt ben i somras. Tårarna rann av sig själv och jag ville nysa flera gånger, haha! Det var en annorlunda upplevelse det.. :D just nu har jag vaselin på mina ögonbryn och så får jag gå runt i flera dagar tills det har läkt ut. Ser inte klok ut kan jag ju säga! Glänsande ögonbryn, sexigt.. ^^ haha!
 
Här har jag mina "gamla" ögonbryn.. så ni vet bara :)
Har tid hos..
God morgon! Vilket fint väder det är ute! Känns verkligen som att våren närmar sig. Menmen om en liten stund ska jag ta bussen ner till stan. Ska nämligen tatuera ögonbryn idag, 3D ögonbrynstatuering ska det bli, fasiken vad spännande! Gud så skönt det ska bli att slippa fixa sina ögonbryn hela tiden - varje morgon.. kan inte riktigt tänka mig att inte behöva göra det längre, haha! Har ju gjort det i flera, flera år redan!
 
keilzu heter jag på insta, ni som inte följer mig än ;)
Helgen spenderas på jobbet
Morsning! Har fixat klart mig och ska snart iväg till jobbet, inget man längtar efter direkt.. :D menmen jag har ju många sovmorgon framför mig så det går nog bra o vakna några gånger tidigt på morgonen också. Eftersom jag har en ganska så tokig arbetspass idag så kan man säga att dagen är rätt så förstörd för mig.. och då menar jag att jag börjar kl 14 och slutar 21.30. När jag kommer hem så måste jag lägga mig nästan direkt för imorgon ska man upp extra tidigt på grund av jobbet. Och hur mycket hinner man egentligen göra från tiden då man vaknar till klockan 13 för det är då jag redan ska ta bussen till jobbet. Aja, ibland får man bara acceptera läget. 
 
Bilden är tagen från min instagram.