Keilzu

Guess axelväska
Nu är jag tvungen att rensa min systemkamera från "bloggbilder" inför imorgon, och då såg jag bilder på min nya Guess väska som jag beställde för 1699 för inte så länge sen. Synd att väskan inte blev lika snygg och stooor på bilderna som den är i verkligheten.
 
Om jag ska vara ärlig så skulle jag inte ens beställt denna väska om jag hade sett just den första bilden som jag lagt upp, för på bilden är den inget speciellt alls, men i verkligheten, ojoj! Jag älskaaaar denna väska, den är stor och rymmer allt jag behöver ha med mig. Gillar bara stora väskor eftersom jag alltid måste ha med mig så mycket som möjligt, haha. Skräpsamlare.
 
Låt semestern börja!
Tjenaa! Omg, jag kan inte fatta att de åtta jobbdagar är över nu, och den galna helgen då jag jobbade 13 timmar både i lördags och igår. Det var inte lätt men nu har jag semester som jag längtat efter som in i helvete. Känner verkligen att jag förtjänar det till hundra. Idag måste jag packa ihop en massa och gå till stan o köpa lite grejer för imorgon ska vi till SPANIEN!! Sol o bad i två veckor med familjen och pojkvännen, kan man ha en bättre semester än så?! 
 
Lite sol efter jobbet för någon dag sen.
The universe is change; our life is what our thoughts make it