Keilzu

Äntligen fri!
Tjenaa! Kan inte fatta att allt är slut nu, alla prov, alla inlämningar och allt annat sk*t!!! En sån befrielse! Idag hade jag ett sista prov i massage och nu är det FINITO med ALLT! Denna dag har jag väntat på så jävla länge och ibland kändes det som att man aldrig skulle få lugn o ro. Såå glad!!
 
Har inte heller lagt upp bilderna på min födelsedag och alla de sjukt häftiga och fina presenter som jag fick av alla (de kanske kommer upp lite senare). Men jag hade sååå jävla kul, att det kommer jag nog minnas hela mit liv, haha! Fast dagen efter var ju ingen höjdare direkt. Trots att jag mådde så jäkla illa och kände mig allmänt död i sängen, så var jag tvungen att komma upp på benen och gå till jobbet redan vid 15 tiden för o jobba till senkväll. Tro mig, det var långtifrån kul! Men halllååå.. man fyller 20 bara en gång va?! ;D 
 
Lite nytt som jag beställde för någon dag sen
Sista dagen som nittonårig
Tjoo! Kom hem från skolan för en liten stund sen och ska snart iväg till jobbet. Eftersom jag inte hinner plugga så mkt hemma inför historia provet som jag har imorgon så tar jag med boken och anteckningar till jobbet. 2 in 1. Sen så får man se om man ens får något tillfälle att läsa genom allt och försöka minnas. Kommer hem först kl 22 så man får passa på att göra två saker samtidigt så gott det går. Välkommen till vuxenlivet! 
 
Och juste! Imorgon fyller jag år.. 20 år!!! Helt jävla sjukt! Nu kan man nog säga att man är helvuxen, haha. Hejsan systembolaget, om inte nu så ses vi nog snart, muahaha.
 
Long time no see
Tjena, tjena! Just nu pluggar jag till historieprovet, vilket är på tisdag. Jag minns fortfarande hur mycket jag hatade historia och hur ointresserad jag var då jag gick i högstadiet. Tänk så mycket man kan förändras med åren.. nu är historia en av mina favorit lektioner, haha! Kanske också för att jag lyckats kämpa så mycket att jag är på god väg till Mvg i slutbetyget. Amagaasch, vill ta studenten nuu och slänga alla skolböckerna i soptunna!
 
På de senaste dagarna.