Keilzu

Idag kommer man nog sova gott
Haloo! Idag har det varit något mer händelserik dag än vanligtvis, haha. Först jobbade jag 08-16 och efter jobbet tränade jag en bra stund, helt otroligt va?! Har inte tränat sen sommar, så det var läänge sen.. började inte träna för att jag skulle behöva gå ner i vikt, (det är snarare tvärtom) utan dels för att träna upp konditionen igen och dels för att jag inte sover så bra om nätterna, som jag gjorde förut då jag tränade. Så jäkla skönt det var o träna på så länge! Efter träningen vaktade jag min sötaste lillasyster som fortfarande inte visar någon tecken på trötthet överhuvudtaget. Önskar att man själv kunde ha så mycket energi! Och vad gör jag nu? Jo, måste leta efter julklappar som jag sedan kan beställa hem.  
 
Lilla prinsessan ♥
The Hunger Games: Catching Fire
Igår vart jag och älsklingen på bio och kollade på The Hunger Games: Catching Fire. Den var verkligen bra, fast det enda som jag blev lite besviken över var slutet. Men nu vet man ungefär hur nästa film kommer att fortsätta eller vad det kommer att börja med. Vill verkligen se den nästa! Älskar Jennifer Lawrences skådespel, hon är så jävla grym! Kollade även på hennes intervjuer efter att vi kom hem från bion och jag blev förvånad över hennes personlighet, så "down to earth" eller hur man ska kalla det för och hon verkar vara allmänt väldigt skön person.  
 
Det finaste jag sett
Hejsan svejsan. Just nu är jag med min pojkvän som kör raid på wow och jag får hitta på något annat så länge han spelar, haha. Men när jag väntade på bussen idag för att åka ner till stan så såg jag hur fin himlen hade blivit!  Det var alldeles neonrosa/orange överallt! Har aldrig sett något liknande, det var så jävla fint! Vart man än kollade, även ner i stan vart det likadant. Såg faktiskt några till som tog kort på det. Men det var som att man drömde, det såg helt overkligt ut!