Keilzu

Kvalitetstid med mamsen
Hello! Snart ska jag iväg till jobbet, vilket kanske inte känns så himla kul, haha. Känner mig ganska seg idag, så det lär inte bli det lättaste att vara vaken hela natten. Hursomhelst, så var jag och mamsen tidigare idag på stan och shoppade bland annat. Eftersom vi båda jobbar och mamsen går även på universitetet så har vi inte så mycket tid till att umgås.. menmen när vi väl gör det så är det hur kul som helst! Finns inget bättre än att ha en ung mamma som man kan prata med om allt! ♥
 
Dream, believe, achieve
Jag blir nog aldrig av med denna sjuka sjukdom med att beställa hem saker hela tiden, haha. Shopaholic. 
Ont i hela kroppen
Tja, tja bloggeeen! Har precis tränat och nu är man redo att dra till stan. Tänkte att kanske lite träning kan lindra  besvären som jag haft på sistone med ryggen och benen. Vet inte om det beror på att jag börjat jobba nätter (då man sitter still väldigt mycket) och inte fått ordentlig med sömn bland annat.. eller om det är biverkningar från medicinen som jag ska ta nu i några månader. Det står faktiskt på biverkningslistan att man kan få problem med muskler och leder. Hmm?! Det kanske är biverkningar och det att jag jobbat bara nätter.. inte okej!
 
Menmen nu ska jag till stan. Måste köpa smink och en present till min mamma som fyller 38 nu om fem dagar. Det blir mycket att fira i oktober och i övrigt kommer det att hända mycket nästa månad, spännande!!