Keilzu

Nya örhängen från Indiska
Okej såhär är det, Indiska är en av dessa butiker som jag nästan aldrig går in på. Men när min mormor kommer hit från Estland, vilket är två gånger om året så går vi till nästan alla butiker på stan, haha. Bland annat Indiska då. Och nu när min mormor vart här så tänkte vi kolla runt på Indiska av ren nyfikenhet, och inte för att vi hade hoppats på att hitta något intressant därifrån. Menmen då hittade jag dessa snygga örhängen som var till o med på rea.  
Vaknade till det här
God morgon! Jag vaknade ganska sent idag.. skönt att ha en ledig måndag bara sådär. Har inte ens hunnit bädda sängen än. Men visst är det fint ute med all snö nu?! Det är säkert sjukt kallt ute, så det blir nog en perfekt "inomhusdag". Men nu ska jag ta en dusch och fixa mig för dagen. Jag kanske ska åka ändå ner till stan för o köpa smink som har tagit slut. Vi hörs sen :)
 
Våran jul i bilder
Ja tjena! Jag vet att det kanske är lite sent nu med att lägga upp en massa bilder från julafton.. men eftersom vi vart utan internet i några dagar så kunde jag inte ladda upp bilderna här. Bättre sent än aldrig, right?! :)