Keilzu

Ha en bra fredag!
Mys med älsklingen, öl och massa vindruvor, mums! ♥
Be kind to your shadow
Jag älskar att bjuda andra, tycker inte det lilla minsta synd om pengarna! (Men gillar inte när någon annan ska bjuda mig).
 
Jag är sjukt envis! (Vilket många har påpekat också. Om jag har bestämt mig för något så finns det ingen som kan ändra mig, även om jag blir kritiserad för det jag tänker göra).
 
Jag är en av de människor som är sämst på att dölja hur jag mår. Om jag inte gillar något, är på dåligt humör osv så syns det på mig direkt! Öppen bok. 
 
Har aldrig träffat någon här i Sverige som vet hur man stavar mitt namn Keily (Kanske inte så konstigt med tanke på att det inte är ett svenskt namn). Några bra exempel från mitt jobb hur vissa har skrivit mitt namn: Kaylie, Kellie, Kelly, Kaily.. hahaha. 
 
Jag har svårt för människor som inte kan lyssna och avbryter en (nu menar jag inte att avbryta en på ett vanligt sätt för o sedan fortsätta samma konversation) utan jag menar människor som avbryter och börjar prata om något heeelt annat utan att ge något "feedback" på det man själv sa. Haha, hur fan ska man ens kunna prata vanligt med en sådan människa?!
 
Jag älskaaar öl! Spelar ingen roll om jag är utomlands, på krogen, kryssning eller hemma, det är fortfarande öl som gäller! 
 
 
 
                 
Ledig i mitten av veckan
Haloo! Kan inte säga att man sovit så himla bra inatt eftersom min söta lillasyster fick sova bredvid mig. När man inte är van med att ett litet barn sover bredvid en så är det ju inte så lätt att sova, hehe. Sen så vaknade hon redan vid halv sju på morgonen! Tänk vad dagarna skulle bli långa om man själv också skulle vakna vid en sån tid. Men lite senare tänkte jag ta en promenad till Willys med Melina, trots att vädret inte vart det bästa.  Köpte lite smått och gott till min lillasyster, bland annat en sööt Hello kitty dryck.