Keilzu

Smycken
Lite nytt från Indiska och Åhlens
Sorry
Halooo! Long time no see. Har verkligen varken hunnit eller orkat blogga på sistone. Detta på grund av att min familj är nu tillbaka hemma från Estland och så kom min mormor och min morbror också hit som jag inte har sett på evigheter! ♥ (de bor ju i Estland). Sen så har jag en otroligt jobbig vecka, då jag jobbar 10 dagar isträck. Måste jobba men också ha tid till att kunna umgås med mina käraste som jag träffar knappast 2 gånger om året. Ni kanske kan förstå då varför bloggen inte har varit nr1 på min "att göra listan".
 
Menmen ska försöka att uppdatera så gott det går, vi hörs ;)
 
Följ mig på instagram: Keilzu
Hela villa bara för mig själv
Tjololo! Idag vart det en mindre bra dag på jobbet, hade sådan huvudvärk när jag väl kom hem så jag trodde jag skulle svimma. Sen så är jag så jävla ovan att jobba på morgonen och vakna upp tidigt. Nej, usch.. ibland går saker lite snett och det får man ta, haha. Bajs.
 
Menmen igår åkte HELA min familj till Estland och här är jag, helt själv i det stora huset. Om jag ska vara ärlig så är det ganska skönt. Passar på att lyssna på musik på högsta volymen och går runt naken, haha nää inte riktigt! Sen så är det ju mindre skönt när man ska lägga sig.. gillar inte riktigt tanken att sova helt ensam här. Tur det att jag har katten iaf, som kan hålla lite sällskap.