Keilzu

Har jobbat natt
Den här dagen har bara flygit iväg! Inte så konstigt egentligen, med tanke på att jag vaknade först kl tre på dagen. Och nej, sådär länge brukar jag aldrig sova annars, men jag jobbade natt och kom hem imorse helt slut. Sen så gick jag och min pojkvän hem till min familj och där har vi varit hela dagen. Just nu funderar jag på om jag ska träna om en liten stund eller inte. Hjärnan skriker ja medan kroppen säger nej. Nu är frågan vilket man ska lyssna på?! :D
Slut på veckan
Om det är någonstans som jag skulle vilja flytta till så är det Nynäshamn. Vi vart där när vi jobbade idag och gud vilken fin stad det är! Det var inte så mycket vi kunde se omkring oss, men första intrycket var bara WOW och det räckte för mig. Hela vägen dit som vi åkte från Södertälje var det finaste jag sett på länge. Inga höghus eller en massa affärer efter varandra, utan bara villor, skogsdungar och stora öppna fält. Jag önskar att jag kunde ta lite bilder på hur det såg ut på väg till Nynäshamn.
 
Efter jobbet så gick jag och min pojkvän till närmsta pizzeria som ligger typ 20 m hemifrån om ens det. Det var en sån där dag då man inte riktigt orkade hålla på med matlagning. Sen så var ju vädret också perfekt till att sitta och dricka en kall öl. Ett riktigt bra slut på veckan! :)
 
 
Nynäshamn.
Längtar efter sommaren
Gud det var så länge sen jag var i solarium och solade. Men idag bestämde jag mig helt spontant att dra dit och njuta lite. Sen så vet jag inte hur det är för er, men för mig handlar det inte bara om att bli brun, utan det är också själva upplevelsen som jag tycker är så skön. Att lyssna på hög musik, blunda och ligga där i värmen medan man blir brun och fin, det är en känsla det. Just nu ser man ut som en kräfta och det är egentligen inte så konstigt då jag solade alldeles för länge. Det insåg jag inte förens nån timma efteråt. Aja, nu är det väl lite försent att ångra sig :)