Keilzu

Måndag återigen
Heejsan! Idag har jag varit i skolan och haft lite hemmasysslor o göra. Så jäkla skönt att ha en helt ledig dag idag, om man räknar bort att jag vart i skolan. Har jobbat 8 dagar isträck och även haft skolan däremellan, så det har varit en rätt intensiv vecka. Hoppas på att få ta det lite mer lugnt denna vecka då jag behöver plugga matte för o klara av provet som vi har i slutet av nästa vecka. Brrr, får rysningar bara av att tänka på det. 
 
Men snart ska jag hem till min familj o se vad de håller på med. Så himla skönt att jag och min pojkvän bor bara ca 15 min ifrån de. Vi kan gå på besök när som helst utan att behöva oroa oss över hur vi hinner med andra saker osv, då de bor så nära. Riktigt tur har vi haft.
 
Right now.
Vi har internet nu
Wihoo! Igår fick vi äntligen vår efterlängtade internet! Haha, man förstår inte hur beroende man är utav internet förens man blivit utan det, you know. Nu kan jag iallafall börja blogga som vanligt med lite mer uppdatering och finare bilder, med bättre kvalite alltså. Det är ju lite trist att ladda upp mobilbilder hela tiden.
 
Nu när vi har internet så tänkte jag ladda upp bilderna från min systemkamera, för o visa de för er här på bloggen. Bilderna är tagna då vi firade alla hjärtans dag men hade även inflyttningsfest med de allra närmaste - både min familj och Bogdans mamma hemma hos mig och Boggie. Nu kan ni även se hur våran lägenhet ser ut, det är fortfarande saker som ska läggas upp och grejer så det är långtifrån färdigt. Idag har vi bott här exakt 20 dagar, så jag är ändå väldigt nöjd med hur långt vi har kommit på så kort tid.
 
Ingen internet än
Haloo! Tyvärr så måste jag fortsätta med bloggandet via mobilen och lägga upp tråkiga mobilbilder, eftersom vi fortfarande inte fått internet i vårt nya hem 😩
 
De hade upptäckt allvarliga skador på router, tack vare personen som tapetserade i vardagsrummet innan vi flyttade hit. Självklart är det skönt att ha helt nya tapeter på väggar, men nu har vi fått vänta evigheter på att få internet och eftersom denna person inte vart försiktig vid tapetsering så kommer det bli väldigt dyrt för Telge Bostäder sa de iaf. Tur det att vi slipper betala. Imorgon ska de komma hit o fixa allt, så förhoppningsvis har vi internet redan imorgon. 
 
Mys med skvallertidningen 😁👌