Keilzu

Min tidiga julklapp
Som ni ser på rubriken så har jag redan fått min finaste julklapp, gissa från vem ;) Min pojkvän ringde mig igår när jag vart på jobbet och nämnde att han bland annat köpt min julklapp, alltså ringen som jag sååå ville ha. Jag vart ju lite chockad att han köpte den så tidigt. Men eftersom att han inte var säker på storleken på ringen så var jag tvungen att prova den när jag kom hem från jobbet (det var den sista storleken utav den här modellen som var kvar och han tog risken och köpte den i hopp av att den skulle passa mig). Och tur det att den passade perfekt! Sen så är det väl självklart att jag fick behålla den eftersom att jag rivit upp paketet och allting. Vi tyckte att det skulle vara konstigt om man packade om den och så skulle den öppnas igen om en månad.
 
Sååå snygg! ♥ 
Dentally eltandborste
Igår hämtade jag ut min eltandborste som jag beställde för några dagar sen. Sen är det ju så att jag har tandställning just nu och jag kommer inte kunna använda den förens jag blivit av med min tanställning. Menmen jag beställde eltandborsten strax innan min senaste besök på tandreglering, då jag faktiskt trodde att de skulle ta bort tandställningen. Fast det gör inget att jag inte kan använda den ännu, för det är bara en månad och två veckor kvar tills min allra sista besök på tandreglering! Can't wait!!!! Jag kan verkligen inte minnas hur det känns att ha helt lena tänder, att inte behöva kolla i spegeln att något fastnat i tandställningen varje gång man ätit något, att inte behöva vara försiktig när man äter osv. Snart är det slut på allt det jobbiga.
 
Sen frukost
Haloo! Som rubriken säger så åt jag inte frukost förens nu. Egentligen är det snart dags för middag men idag är det lite annorlunda. Det började med att jag sov ända fram till halv tolv imorse.. och nej det är inte så länge jag brukar sova annars. Det var faktiskt jäkligt länge sen jag sov sådär länge. Men ni vet ibland har man dagar då man bara känner att man inte orkar/vill komma upp ur sängen. Sen så när jag väl vaknade började jag nästan direkt med hemmasysslor. Strykte kläder, dammsög, gjorde allmänt hemmet i ordning och handlade mat. Alltså en helt vanlig dag.
 
Men vid klockan 18.30 när min pojkvän slutat jobbet så ska vi hem till min familj och köpa en bil! Riktigare sagt det är min pojkvän som ska köpa bilen och inte jag.. jag har inte ens körkort och kommer inte skaffa det heller inom de närmsta åren iaf. Har alldeles för lite intresse av att köra bil för att kunna spendera så mycket pengar på ett körkort. Det är så mycket annat jag vill göra för dessa pengar.