Keilzu

Mina julklappar i år
Bättre sent än aldrig :) Gucci parfym, DKNY deodorant, 2 par guldörhängen, teleskop/stjärnkikare, massa choklad och pengar ♥
Kort update
Egentligen borde jag ha lagt mig för länge sen men jag känner bara att jag vill vara vaken ett tag till. Jag jobbade kväll och kom hem väldigt sent så det är nog anledningen till varför jag fortfarande sitter uppe. Egen tid är något jag uppskattar mycket speciellt när jag varit omringad av människor halva dagen. Så är det.. tänkte bara ge en kort update här. Vi hörs mer imorgon :)
 
 
iPhone 6 i sprickor, köpte en 7:a
Igår var jag ute redan tidigt på morgon och väntade vid Elgigantens ytterdörr tills butiken öppnades. Och nej jag stod inte där för att desperat köpa massvis med rea-varor utan jag behövde en ny mobil GENAST. Jag har nog berättat i en av mina tidigare inlägg hur jag lyckades ha sönder skärmen på min iPhone 6 i somras. Och det var ganska illa redan då eftersom att jag inte kunde ta kort med fram kameran längre. Men det struntade jag i, det gick fortfarande bra o använda den. Iaf så råkade jag tappa mobilen en gång till i förrgår när jag skulle hem från mataffären. And guess what.. sprickor i skärmen blev ännu värre och skärmen slutade funka helt! Jag kunde höra när någon ringde eller messade men jag kunde inte se någonting överhuvudtaget för att skärmen var svart. Så dagen efter fick jag köpa en ny då det är jääävligt dyrt att laga en iPhone fick jag veta och då är det helt enkelt inte värt det. Det fick bli en iPhone 7 istället. Nöööjd tjej.