Keilzu

Helg för mig
Haloo! Just nu håller jag på med matlagning. Jag vet att det är rätt så sent för o äta "middag" men hade helt enkelt ingen ork att laga mat innan. Är sååå hungrig! Har inte ätit någonting på hela dagen, förutom min proteinshake som jag tog strax innan gymmet och nötter. Imorgon är både jag och sambon lediga så vi hade tänkt att åka till Sollentuna. Hans mamma bor i Sollentuna och så brukar han klippa sitt hår där också. Hoppas det blir lika fint väder imorgon som det var idag! :)
 
Lördag
Här är några bilder på vad jag haft för mig. Handlat med min sambo, vart hos familjen, bakat och lagat mat, jobb. Så nu är jag hemma, dricker grönt te och tar det lugnt :) Längtar redan till nästa helg, för då är vi lediga och ska åka på kryssning med hela familjen plus min sambos mamma. Det ska bli så jäkla kul! Och det var riktigt länge sen jag vart i Estland. Sååå taggad :D
Våren närmar sig
Morsning! Känner mig riktigt pigg idag, kanske inte så konstigt med tanke på vilket fint väder det är. Denna energi tänker jag ta med till gymmet om en stund. Sen ska jag hem till familjen och se vad de håller på med. Vi hörs senare :)
 
Nu.