Keilzu

En regnig dag som denna
Nu är jag hemma från stan och myser med katten. Så stor hon har blivit! Hon är ju bara 9 månader gammal.. men jag har läst om den norska skogskatten och det sägs att en hona kan lätt väga ca 4 kilo om inte mer. Alltså de väger mer än alla andra kattraser. Därför är också våran katt så stor fast hon är bara 9 månader. Norska skogskatter är en storvuxen kattras och det säger ju allt. Våran Miisu ♥
Jobbigt med mycket folk
God morgon! Jag har precis fixat klart mig och ska snart åka ner till stan. Jag tänkte bara kolla runt o se om jag hittar något intressant. Sen så tycker jag att det är så mycket skönare att åka till stan tidigt på morgon då det inte är så mycket folk. Sjukt jobbig att trängas och stå i köer när man ska köpa något. Nej, nu måste jag röra på mig. Om jag väl hittat något så kommer jag självklart att uppdatera. Stay tuned.
 
Bloggen har stått stilla
Hej hej bloggeeen! Tyvärr har uppdateringen varit som det har varit nu på sista tiden. Min semester har inte börjat ännu och så har jag varit lite upptagen med pluggandet inför nationella i matte. Vaknade imorse kl 05 och gjorde mig i ordning för o sedan åka till Stockholm Jensen education. Nu är det iaf klart med nationella prov och det känns bra. Nästan all ångest är borta och jag är helt säker på att inatt kommer jag få sova riktigt gott på länge. Sen så vart jag iväg och tränade ben på gymmet en bra stund vilket jag inte heller haft ork med just den senaste veckan. Det är mycket att ta igen. Men vi hörs igen imorgon med bättre uppdatering ;)
 
Och juste.. det fick bli lite gott till lunch idag med min älskling ♥