Keilzu

Lev livet fullt ut, Eckhart Tolle
En av de bästa böckerna jag läst. "Från allra första sidan i Lev livet fullt ut tar Eckhart Tolle oss med på en engagerande resa till andliga dimensioner. I samtalsform förklaras många av livets grundläggande sanningar, till exempel att vi är mer än bara vårt sinne och vår kropp, hur vi kan hitta vägen ut ur psykisk smärta och hur vi kan hämta kraft i nuet. Eckhart Tolle klargör också att kroppen är nyckeln till vår inre ocean av kunskap och vägen till sinnesro. Dessa ingångar eller portar, som han kallar dem, kan alla användas för att ta oss tillbaka till nuet, där inga problem finns. Det är bara i nuet som vi hittar glädjen och kan omfamna vårt sanna jag."
..Och vilken fin eftermiddag det har varit!
Late update
Ska iväg o jobba nattpass. Hoppas ni som är hemma får en god natts sömn :)
Lördag & söndag
Vilken lång helg det har varit, men ändå så har det gått fort. Igår åkte vi till Mall of Scandinavia för killarna (pojkvännen, mina bröder och deras bästa vän) skulle shoppa kläder, haha. Det var ju en upplevelse det kan jag säga. Dels för att de gör det mycket sällan, bara liksom i akuta fall och dels för att deras sätt att shoppa är helt annorlunda från hur vi kvinnor brukar göra. Vi kan liksom gå runt o kolla i varenda butik i flera timmar medan killar vill få det gjort så fort det går. Det gäller att gå runt i 3-4 butiker max och klart ska det vara! :D
Idag var jag en snabbis på gymmet och sedan åkte jag med mamsen, Magnus och Melina till stan för lite shopping. Jag köpte lite grejer för hemmet, jag är helt galen i heminredning (ingen nyhet det). Sen vart vi hungriga och stannade vid McDonalds för lunch. Nu är jag hemma och har bland annat borrat hål i väggen för o sätta upp tavellistan i vardagsrummet. Blev så fint. Men ska inte babbla mera.. vi hörs imorgon :)