Keilzu

Har du gjort botox och fyllt ut kinderna?
Så lät dagens fråga när jag vart på en behandling i Stockholm idag. Jag började skratta och vart lite generad då jag inte gjort något av det ovanstående. Att fylla ut mina kinder skulle jag aldrig göra! Jag vill inte se ut som en annan människa. Botox är något jag kanske kan tänka mig när jag är bra mycket äldre. Jag menar jag är bara 24 år.. vad ska jag med botox till?! Men det var ju en väldigt bra komplimang måste jag erkänna, haha. Det roliga var att han inte ville tro på mig så han bad mig o rynka pannan. När jag gjorde det blev han förvånad och sa att jag har en väldigt fin och slät hy. Att min panna ser så slät ut är ju bland annat för att jag investerar i bra hudvårdsprodukter. Men låt oss inte glömma att allt börjar inifrån! Jag dricker ingen alkohol, alltså bara så sällan som t.ex. lite på julafton och nyårsafton eller när vi reser någonstans vilket inte händer så ofta heller. Jag röker inte, äter vegansk mat, dricker mycket grönt te, tar olika vitaminer, tränar hårt och försöker stressa så lite det bara går. Jag rekommenderar verkligen meditation. Det hjälper att stressa mindre och leva mer här och nu. Gener spelar nog mest roll här och det kan man tyvärr inte styra. Sen så att jag fått liiite större kinder är på grund av att jag gått upp i vikt (har normalvikt nu 58 kg, 174 cm) och ju älde man blir desto mer fett förlorar man i ansiktet och kindben kommer fram mera. Hur många 30-40 åringar ser man med en rund och puffig ansikte som ett barn eller ungdomar oftast har? Inte många. Personligen tycker jag att man bara blir vackrare i ansiktet när man blir äldre. När jag kollar på mina gamla bilder från bara något år tillbaka så ser jag en stor skillnad. Jag var väldigt rund i ansiktet då jämfört med nu. Vi är inte unga för evigt ;)
 
Älskar Stockholm!
#1 - yasmine

Jag fick frågan härom veckan om mina läppar va äkta och jag fattade först inte, haha, men han trodde jag hade fyllt dom! Haha, never never!!! =) Skulle aaaaaldrig göra det! Tycker inte ens det e snyggt! =)
Jag e 31 och har alltid haft och har ff ganska runt/fylligt ansikte med inte alls synliga kindben...tyvärr, tycker jag för jag tycker också det är sååååå snyggt så jag bara längtar och hoppas jag får det snart. Fördelen med att inte fått det än är väl då som sagt att man ser yngre ut. Folk tror ff att jag är 23-24 år =)

Svar: Hehe, nuförtiden har det ju blivit så vanligt att folk fyller i läppar, kinder osv att så fort någon har naturligt fina och fylliga läppar m.m tror vissa att man har gjort något för o få till det så. :) Fast vilken komplimang att bli frågad på det sättet eller hur, haha. Men vilken tur du har! Hoppas jag också kommer o se så ung ut när jag når din ålder.. Det återstår att se :D
Keilzu

#2 - yasmine

Svar: Ja, men är inte det lite sjukt då hur "normalt" det blivit i dagens samhälle att folk i första hand inte tror att nåt är äkta?? :P Crazy juh!! Jo, om folk tycker det är fint, så tar man ju det ändå som en komplimang, men en lite oväntad hehe =)
Asså, på det sättet så är det ju faktiskt toppen! Har fått de generna. Båda mina föräldrar har sett yngre ut för sin ålder ganska länge också. Min lillasyster är dock smalare i ansiktet än jag är och nästan alla tror att hon är äldre än jag är, hihhi =)

Svar: Jag kan hålla med dig faktiskt. Det blir ju allt vanligare med skönhetsingrepp m.m. så det har ju blivit mer normalt nu som du säger. Ja det vet man faktiskt inte om det är så att man blir frågad för att det är fint eller om det är så att det inte ser så bra ut och därför tror man att det inte är äkta, haha. :D Har inte tänkt på det innan. Men ja, säger någon rakt ut att det vart snyggt då är det verkligen en komplimang man ska ta åt sig. :) Din lillasyster måste vara avundsjuk på dig kan jag tänka mig :D
Keilzu