Keilzu

Våran lugna fredag
Hej på er! Denna vecka har ju gått någorlunda långsammare än alla andra veckor. Det beror nog på att jag haft ett antal tuffa dagar som jag haft lite smått ångest över. Men nu är allt bortglömd och livet går vidare. Vad annars, efter jobbet blev jag upplockad av brorsan då han bad mig att vakta våran lillasyster hemma så han kunde gå till gymmet. Det är så att min mamma och Magnus åkte på kryssning idag och de lämnade Melina till oss att ta hand om. Vanligtvis tar de med henne på alla möjliga resor de gör tillsammans men de har inte varit någonstans ensamma på länge och det behöver man ju. Halå, man behöver liksom komma iväg ibland utan barn också så vi hjälper jätte gärna till när det behövs. Blev själv lite sugen på en kryssning nu.. :) Trevlig helg! 
#1 - lars

Jasså barnvakt ett tag. Gott att ha syskon som ställer upp. Kryssning har jag ALDRIG VARIT PÅ, KANSKE HÄRLIGT? Du får ha en nice helg tillsammans med Melina

Svar: Jag tycker att en kryssning är ett bra alternativ om man inte har möjlighet att åka på en längre resa. Vad det nu än kan vara, om det är att man inte har tid eller ekonomin tillåter inte osv. Tack så mycket! Trevlig helg!
Keilzu

#2 - Eleonora

Så mysigt! :)