Keilzu

Söndagsbabbel
Haloooj! Hoppas att ni haft en skön helg. De senaste dagarna har varit rätt så händesefulla för mig. Jag kan börjar med o nämna att jag vart på en lägenhetsvisning idag på eftermiddag. Jag ringde faktiskt min bror Kevin om han kunde följa med då min pojkvän jobbade till fyra. Lägenheten vi tittade på var väldigt fin och fräsch men tyvärr alldeles för liten för min smak. Just nu bor vi i en väldigt stor och rymlig tvåa så om vi skulle ha en ny lägenhet så måste den vara antingen lika stor eller ännu större. Annars är det liksom ingen mening med o flytta ens. Eftersom att vi redan har en väldigt snygg lägenhet så höjs ju ribban inför nästa lägenhet. Man vill inte ha något sämre än det man har för tillfället. Inte nog med att vi imorgon får helt nya 3-glasfönster som är av "snurrmodell" i alla våra rum. Det kommer o bli en sådan skillnad! Ska försöka ta före/efter bilder också. Men förstår ni vad jag menar. Egentligen har vi inga planer på att flytta då vi renoverat och gjort om så mycket hemma. Vi älskar vårt hem och hur det ser ut nu. Men long story short det råkade bli så att jag fått möjlighet till en annan lägenhet helt enkelt och jag har varit mycket nyfiken av mig. Det är så jag är bara :)
 
Bilder som har inget med inlägget o göra. Men jag vart omringad av dessa fina fåglar på väg till gymmet häromdagen. Jag tänkte att jag kan lika gärna lägga upp de nu. 
Inte för att man behöver nya brillor..
Halvseg & drömvädret
Redan torsdag idag. Denna veckan har jag jobbat endast dagpass och jag är helt slut varje gång jag kommer hem. Inte alls van o vakna vid kvart över sex på morgon. Jag menar när jag har mina 5 nattpass ena veckan så vänjer jag mig vid de passen. Men veckan därpå måste jag jobba dag och det är ganska långa dagar man får stå ut med så kroppen får chock varje vecka man måste byta dygnsrytm. Sen när jag blivit van med dagpassen ska jag jobba natt igen. Det kan inte vara bra för hälsan långsiktigt. Vi får se hur länge jag orkar jobba sådär. Man kan inte säga att det inte sliter på en.
Det regnar ute och vi tände eld i kaminen. Kvällsmys just nu hemma med min pojkvän och katten :)  Kan inte bli bättre än så. 💓