Keilzu

Halvseg & drömvädret
Redan torsdag idag. Denna veckan har jag jobbat endast dagpass och jag är helt slut varje gång jag kommer hem. Inte alls van o vakna vid kvart över sex på morgon. Jag menar när jag har mina 5 nattpass ena veckan så vänjer jag mig vid de passen. Men veckan därpå måste jag jobba dag och det är ganska långa dagar man får stå ut med så kroppen får chock varje vecka man måste byta dygnsrytm. Sen när jag blivit van med dagpassen ska jag jobba natt igen. Det kan inte vara bra för hälsan långsiktigt. Vi får se hur länge jag orkar jobba sådär. Man kan inte säga att det inte sliter på en.
Det regnar ute och vi tände eld i kaminen. Kvällsmys just nu hemma med min pojkvän och katten :)  Kan inte bli bättre än så. 💓
#1 - yasmine

jag kommer ha några veckor där jag kommer jobba 3-4 dagar och börja kl. 6.00 och jag fasar lite för det redan nu! När jag va yngre va jag sjuk morgonmpigg och gick tom upp tidigare för att träna även om jag började 6.30!! :O That will not happen today haha... =D
Måste ta tåget som går 05.10 för att va där innan 6.00 och hinna byta om. Som tur är då så öppnar inte butiken förrän kl 9.00 och jag kommer sluta kl 11.00 så då får man bara stå o packa upp varor i 3 timmar o slipper va service/social iaf :P Men ändå... det kommer ju bli mörkare o mörkare o kallare o kallare sen efter sommaren så det e då man fasar för att palla gå upp!

Svar: Oj vad tidigt du börjar jobbet! Det kan inte vara roligt, hehe. Skulle aldrig kunna jobba någonstans där man börjar så tidigt på morgon. Jag håller med, man var mycket piggare när man var yngre! Men jag tror också det beror på att man då hade mindre ansvar i livet allmänt vilket är lika med minde stress och utmattning i vardagen. Vad skönt att du har så korta pass iaf, det gör mycket. Hoppas du klarar dej fint även efter sommaren :)
Keilzu