Keilzu

Hur saker och ting är egentligen
Hej! Nu börjar jag inlägget med något som inte har så mycket koppling till bilderna ni ser nedanför. Men jag bara känner att jag måste berätta det jag haft i tankarna på sistone. Som ni säkert har märkt så har bloggen det vill säga mina inlägg inte varit som de brukade vara förut. Om ni fortfarande inte förstår vad jag menar så kan jag förklara lite. Det är så att precis som jag nämnt förut har vi (jag och min pojkvän) haft väldigt mycket för oss denna fina sommar. Vi har gjort massor med roligheter, bland annat varit utomlands två gånger osv. Ni kan ju se en del på bloggen också som jag delat med mig av. Vi har knappast varit hemma när vi varit lediga. Nu till saken.
Eftersom att jag inte haft så mycket tid över för bloggandet som jag egentligen skulle behöva för att skriva lite längre och meningsfulla inlägg, så har det tyvärr blivit väldigt många bilder. Men jag har ju ändå velat uppdatera och därför har jag gjort det på det sättet och inte skrivit speciellt mycket. Att slänga upp bilder går på nästan nolltid. Det sägs ju att en bild säger mer än tusen ord. Jag har helt enkelt tänkt att slänga upp mera bilder kommer o kompensera de dagar som jag inte bloggat men också de "tomma" inlägg där jag nästan inte skrivit något. Jag känner att jag glidit ifrån de mer personligare inlägg där jag också berättar om de tråkigare dagar och mina tankar kring ett visst ämne. För just nu när jag själv kikar in på min blogg och kollar på de senaste inlägg så ser jag bara höjdpunkter i mitt liv. Det har blivit som instagram vilket jag inte tycker är bra. Bloggen för mig är ändå en plats där jag delar med mig av både mitt vardagliga liv men också allt annat jag bara känner för o skriva om. Där har jag tappat det lite.
Livet är inte roligt och perfekt varje dag men det kan man nästan tro när man kikar in här. Självklart är det oftast roligare att slänga upp ett inlägg där man gjort något kul men det får inte blir för mycket av samma sak. Då blir det tvärtom och bloggen blir tråkig. Men ni måste också förstå att jag alltid försöker mitt bästa för att det ska vara intressant att besöka min blogg. Därför blir det fler "perfekta" bilder och inlägg om olika aktiviteter. Det gäller att hitta balans helt enkelt.
Personligen är jag intresserad av helheten av en annan människans liv om jag ska läsa någons blogg. Tycker inte det är intressant o se endast höjdpunkterna i ens liv och läsa om det. TRÅKIGT! Instagram är en helt annan sak, jag pratar om just bloggvärlden.
Hela tanken var egentligen att berätta varför det blivit som det blivit och att det inte kommer och fortsätta så. Jag behöver bara lite tid för o landa i mina vanliga rutiner. Sanningen är den att verkligheten kommer ikapp en någon gång ändå, det kan man inte rymma ifrån. Det kommer inte att ske på en gång som typ imorgon men det kommer. Tack att ni besökt min blogg trots att jag inte varit så intressant och närvarande! 💜
 Hämtade ett paket idag från Skincity. Det är Babor cleansing toner, Cicamed schampo, Jan Marini dagkräm med solskyddsfaktor och en ögonskuggspalett från Jane Iredale