Keilzu

Back home
Hemma igen. Som jag nämnde igår har jag varit ledig idag med så jag har varit halva dagen med mina bröder. Vi gick tillsammans till gymmet och umgicks. Mysigt! Jag kom hem från Arlanda när klockan var halv fyra på natten. Flyget var försenad och sedan fick min bror vänta på sin väska som aldrig kom fram. Det var inte bara han som inte fick sin väska utan det var många fler drabbade. De meddelade att allt ska skickas hem så man behöver inte vara orolig. Problemet var egentligen att min bror gick på flygplan med endast shorts och flip-flops på sig. Han hade stoppat ner allt i väskan för att sedan byta om på Arlanda. Men väskan kom ju aldrig fram så han fick gå ut sådär bar. Tur det att vi hämtade en jacka till honom iallafall för det var sjuuukt kallt ute!!! 
Haha, stackars :)
Vi hämtar hem våran bror
Jag kan inte fatta att min lillebror Aron kommer hem idag från Philipinerna! 4 månader har gått och det känns som igår jag skrev inlägget om hur ledsen jag var för att han skulle åka så långt bort. Han kommer ha sååå mycket o berätta om för oss. Han var ju i Thailand, Kambodja, Laos, Bali och sista månaden i Philipinerna. Jag längtar o se alla bilder han har tagit och hans roliga historier, haha. Men vi ska hämta honom från Arlanda inatt vid 00.00 tiden om jag minns rätt. Tur det att jag är ledig både idag och imorgon. Jag hoppas att han kommer idag för jag läste imorse om att de fått ställa in många flyg på grund av snöoväder. Vad jag vet hittills är att han tog flygplan från Philipinerna till Qatar för att sedan ta ett annat flyg till England. Frågan är bara om han lyckas ta sig från England till Sverige. Håller tummarna att allt går som det ska.. att vädret inte stoppar flyg från England hem till Sverige.
Snodde lite bilder från min brorsa :) Snacka om goals..
Min bror Aron är längst till höger såklart :)
Små förberedelser
God morgon! Jag vaknade ganska tidigt och kunde inte riktigt somna om. Jag har precis fixat klart mig och nu ska jag dricka kaffe och äta några mackor. Sen ska jag nog åka ner till stan för o köpa bland annat smink som tagit slut. Egentligen måste jag också ha fler enkla t-shirts och linnen. Jag lyckas alltid förstöra de tack vare hårfärgning. Jag kan skylla det på min lathet av att inte orka byta kläderna innan jag sätter igång. Men jag måste ha nya just för o kunna ha på mig något tunnt på resan. *Försöker hitta fler ursäkter för shopping, hehe.
Aja, jag önskar er en trevlig helg! För mig är det jobbhelg som gäller.
Hittade två söta bilder på våran katt, inte för att det har något o göra med inlägget ovan.