Keilzu

En vanlig dag
Hej på er! Ledig dag idag och jag håller på o tvättar kläder just nu. Ska snart ner till tvättstugan och hänga upp allt på tork. Jag tänkte faktiskt gå och träna idag men eftersom att jag har träningsvärk överallt så skippar jag det.  Istället tokstädar jag, lite pedantisk som jag är. Har fått det från min mamma för hon har hela sitt liv varit väldigt noggrann med att hålla hemmet rent. Jag mår dåligt när jag ser att det blivit stökigt och kan oftast inte slappna av förens det är städat. Aja, tvätten väntar. Måste ner på en gång :)
När man glömmer stänga munnen :D Bilderna tog min bror Kevin som jag brukar träna med nästan varje lördag.
Hahaha, vet inte vad den här posen ska betyda :'D
#1 - Lars Gustafsson

Du verkar vara aktiv Keilzuu. Tvättar städar ut i spåren joggar eller promenerar. Jag promenerar iallafall varje dag. Städar sällan men en jäkel på tvätt och disk

Svar: Jag är ganska rastlös av mig och därför hittar jag alltid på att göra något. Promenader är en bra träning :) Det brukar ju oftast vara kvinnor som tar hand om städning (det mesta iaf), inget konstigt med det. Män är bättre på annat som t.ex. montera möbler osv. Listan kan göras lång. Tack för din kommentar!
Keilzu