Keilzu

Nederländerna
Såja, som lovat här kommer några bilder från våran mysiga resa i Amsterdam. Eftersom att jag har ganska många bilder så tänkte jag dela upp allt i två olika inlägg. Resten dyker upp senare idag eller imorgon :)
Tillbaka hemma från Amsterdam
Hej där! Det var länge sen man uppdaterade något om livet, haha. Vi kom hem till Sverige igårnatt vid 00.40 då flyget var försenat med 1,5 timme. Typiskt. Anledningen till att jag inte uppdaterade bloggen i Amsterdam var att jag denna gången verkligen ville njuta av hela resan fullt ut och inte hålla på med mobilen en jävla massa. (Däremot så uppdaterade jag en hel del på insta story då det är mindre tidskrävande och slänga upp både bilder och videos, utan att behöva skriva något).
När vi var i Fuerteventura i mars/april eller när det nu var så uppdaterade jag bloggen ganska ofta. Men skillnaden är den att då hade vi hela 2 veckor på oss o göra allt vi ville. Så det fanns ganska mycket ledig tid mellan aktiviteter som jag kunde använda till bloggandet och sånt. Nu hade vi endast 4 dagar på plats i Amsterdam vilket gjorde att vi fick maxa varenda dag. Alltså vi gick runt som riktiga turister från morgon till nästan natten. Ni vet i Amsterdam är allt öppet sent på kvällen/natten förutom då klädesbutiker och affärerna så vi satt varje kväll på olika pub/caffe shops och njöt av livet helt enkelt. 
 
Vi hade verkligen gaaalet kul där, jag och min pojkvän. Hela staden är så vacker med sina superfina kanaler som fanns nästan runt varje hörn, gamla byggnader, parker och människorna där är helt fantastiska! Väldigt öppna och vänliga. Vi ska definitivt tillbaka men nästa gång blir det med hela gänget och då ska vi stanna minst en vecka så man hinner göra och se allt man önskar.
Fler bilder från resan kommer upp imorgon 😍💕
Dags för Amsterdam
Hej! Vi befinner oss just nu på Arlanda och väntar på flyget till Amsterdam. Lite olyckligt att flyget är försenad då vi kom hit ganska tidigt. Nu är det ännu mer tid o vänta. Både jag och min pojkvän är sjukt trötta idag så vi får se om vi ens orkar gå på stan direkt efter att vi kommit fram till hotellet. Där är det säkert värsta nattliv men orkar vi inte utforska idag så blir det ju imorgon ☺️