Keilzu

Tre i ett
Heeej där! Det har faktiskt inte hänt så mycket idag o berätta om. Har tränat som vanligt och tagit en kort runda på stan för o köpa fler överdelar. Vet inte vart alla mina t-shirts och linnen tagit vägen?! Det börjar snart bli lika problematiskt som försvinnandet av strumpor.
Juste, köpte även en sjukt snygg mugg från Indiska. Det är en av mina favoritaffärer om jag inte nämnt det förut. Både när det kommer till inredning men också kläder i vissa enstaka fall. Mest inredning skulle jag ändå säga. Med kläderna är det lite komplicerat då jag tycker om väldigt många olika stilar i typ en o samma. Lite svårt o förklara. Okej, vi kan ta ett exempel här. Jag kan ha på mig en t-shirt/linne i en bohemisk stil till ett par Replay jeans vilket tillhör "modern stil" och ha en armband på armen som representerar spiritulismen. Jag gillar och blanda olika stilar i en o samma outfit. Ibland blir det mer åt det enkla casual clothing medan en annan dag jag vill bara blanda all i ett. Jag går bara efter känsla och det är så olika varje dag. 
Slänger upp två bilder från igår, båda tagna med endast några timmars skillnad. Men vad väljer man o lägga upp på insta? Bilden till höger tog jag bara för att jag hade så sjukt tråkigt just då men det la jag aldrig ut. Inte nämner man heller att man ibland har det så tråkigt att man tar random bilder på sin misslyckade knut i håret :) Tänk på det nästa gång du ser en fin bild på någon annan.                                                                                                         
Jag har faktiskt shorts under min klänning så ni inte tror att jag verkligen går runt med en sådan kort klänning så baken nästan syns. Not my kind of style.
#1 - Hemma Hos Felicia

vilken fin klänning du hade!!

Svar: Tack så mycket, lite kort men funkade ändå :D
Keilzu

#2 - Angelica Wåhlin

Tycker ändå att båda bilderna var härliga :D

Svar: Men tack! :'D
Keilzu

#3 - emma

gillar inte heller för korta klänningar, tacka vettja cykelbyxor

Svar: Hehe, bra tips där! :)
Keilzu

#4 - yasmine

va fin du va i klänningen och den va fin i sig också! önskar att jag trivdes i klänning men har aldrig gjort det.

Svar: Jag tackar så mycket!! :) Men nu måste jag vara ärlig här. Jag har aldrig trivts i klänning heller. Det känns lite för "tjejigt" för min stil om jag kan beskriva det så. Men för typ ett halvår sen innan julafton så bestämde jag mig för o beställa en klänning just för o ha på mig på julafton. Tänkte att jag kan ge det en chans och börja vänja mig lite smått. Det kanske bara handlade om att jag helt enkelt inte var van trodde jag då. Men nej, jag kan säga att det fortfarande känns likadant. Kommer nog aldrig bli en klännings människa. Jag kände inte att jag var mig själv riktigt när jag hade på mig klänningen som syns på bilden. Fast ja, på bilden ser det ju alltid bra ut.. :)
Keilzu