Keilzu

Kvällens stora besvikelse
För en stund sen åkte mina bröder hem igen med en av sina närmaste vänner. De kom till oss på besök för o kolla på en jätteviktig fotbollsmatch. Det var Champions league - final mellan Liverpool och Real Madrid. Som ni kanske märker på bilden nedan så hejade grabbarna på Liverpool (mest mina bröder då de är riktigt stora fans av Liverpool sen en evighet tillbaka). Tyvärr förlorade Liverpool denna gången. Inte för att det för mig spelar någon större roll men eftersom att jag vet hur viktig match det var och hur stora fans de är så tyckte jag riktigt synd om de. Kevin blev så arg och besviken på lagen att han tog med sig sina saker och körde hem helt ensam innan matchen ens tog slut. Han orkade inte kolla mer.
På tal om fotboll, jag är ju inte speciellt intresserad av det men när det är så att ett helt gäng tittar så tycker jag att det är sjukt kul o kolla på. Jag blir liksom smittad av deras stora intresse och energin de lägger ut på att heja på sin favorit fotbollslag. Tycker att det är så häftigt! Det skulle vara en riktigt cool upplevelse o se en fotbollsmatch live, alltså på plats där det sker. Man vet aldrig vad framtiden bjuder på :) Skulle nog inte tacka nej till att följa med om jag blev frågad någon gång.
Lite bilder från idag.
Haha, när man ligger i solstolen och shortsen sitter alldeles för löst.
Semester börjar närma sig
Trevlig helg på er! 💕 Jag ska njuta av grönt te och en chokladbit (om man bara kunde hålla sig till en endaste bit, det vore ju drömmen). Men livet är för kort för o inte unna sig lite extra socker då och då, haha. Imorgon är det vanliga som gäller. Först gymmet och om det blir fint väder så drar jag hem till familjen efteråt. Det är alltid så mysigt och sitta där ute på terrassen, sola och bara snacka. Som ni märker på de senaste bilderna så har min hy tyvärr inte fått så mycket färg. Det ska ändras när semstern kommer, men just nu finns det större saker att oroa sig för. Vi hörs imorgon, hejdå sålänge! :)
Ett år äldre
Idag fyllde jag 25 år. Supervuxen nu, verkligen. Men jag har faktiskt spenderat halva dagen hemma och tapetserat vardagsrummet. Har fått psykbryt flera gånger om då taket är lite snett vilket gör hela taptseringen mycket svårare än vad det egentligen borde vara. Nu är jag äntligen klar.. nästan.. och det känns hur bra som helst. Trodde verkligen att det inte skulle fixa sig på något sätt men det gjorde det till slut. Det blev sååå snyygt! Jag kan andas ut och ta det lugnt resten av dagen/kvällen. På tal om min födelsedag så ska jag inte fira det detta år. Har aldrig riktigt tyckt att det är kul. Känner att det är mest ångestladdat. Tänker inte gå mer in på det men jag tänkte ge en mycket kort förklaring till varför det inte kommer dyka upp några bilder på "Firar min födelsedag". Jag är så sjukt tacksam till alla som har ringt och grattat mig men också otroligt tacksam över att få vara för mig själv när jag önskar det :)
Mummmsss igårkväll, bilden har inget o göra med inlägget men jag har inga andra bilder o slänga upp i nuläget.