Keilzu

Snart åker vi på kryssning
Heeej! Idag åkte jag med pojkvännen till Norrköping för att hämta ut mitt pass som jag behöver till nästa vecka. Det var en bra bit o köra från Södertälje till Norrköping, ca 129 km. Tack o lov att jag slapp åka tåg ensam. Men jag behöver mitt pass eftersom att vi ska på kryssning till Estland nästa vecka. Den här gången blir det jag och min pojkvän med hela familjen. Jag längtar så himla mycket för sist vi åkte med hela gänget vart för flera, flera år sen. Jag kan typ inte ens minnas när det var sist. Så jäkla kul det kommer o bli! Ju fler man är desto roligare det brukar bli.
Julen med oss
Nu när vi ändå börjar närma oss julen så kan jag bjuda på en video från 2016 när jag och pojkvännen firade julen med min familj. Videon blev klar idag. Återigen så har jag klippt ihop den bland annat för att det ska vara ett fint minne för oss och man blir ju bättre när man övar redigering på gammalt material så att säga. Sen när de nya videos dyker upp så kommer det bli mycket behagligare att kolla på med tanke på att jag fått öva en hel del :) Hope u enyoj.
När allt flyter på
Hej där borta! Hoppas ni haft en bra början på veckan. Själv har jag redigerat lite gamla videos halva dagen för o sedan gå till skolan.
Tiden har varit på min sida idag. Hann till o med träna efter skolan och nu är jag på jobbet och ska jobba natt. Det är så skönt när allting flyter på och man får gjort så mycket. Känner mig super pigg! Aja, dags o jobba lite. Vi hörs imorgon 😊
Nya snyggingar för vinter. De är varma inuti vilket inte syns på bilden.