Keilzu

Nya skinnhandskar
Kylan har kommit till oss ordentligt nu så jag var tvungen att köpa ett par nya skinnhandskar idag för o inte frysa om händerna. De är så fina och varma inuti. Älskar designen! Dessa kommer användas mycket framöver.
Räknar ner dagar
Tillbaka till gamla rutiner. Jag blev så glad när jag insåg att jag skulle hinna med gymmet idag eftersom att jag förra veckan hann träna endast en gång (slog nytt rekord). Men det har helt enkelt varit mycket med skolan och så åkte vi på kryssning i fredags. Nu ska jag försöka ta tag i träningen mera. 
Igår hade vi ett sista prov i matte innan nationella och efter det sprang jag till jobbet för o jobba natt. Äntligen börjar det kännas som att livet börjar lunga ner sig en aning. Det kommer inte vara så länge, men en liten paus från matte kommer o göra att jag kan jobba på andra projekt som är viktiga för mig. Jag längtar bara till den 15:e december. Det är snart det.. Men jag längtar ännu mer till den 28:e för då ska vi till Amsterdam med hela gänget! Det kommer bli riktigt roligt! 
Har inga bilder att slänga upp just nu, förutom några som är tagna i Estland. Så himla vacker stad- Tallinn!
Kryssning till Estland
Halooo! Nu är vi tillbaka hemma från kryssningen. Vi hade så sjukt kul! Här kommer en vlogg från våran lilla resa. Har suttit och redigerat videon i ca 15h, haha så jag hoppas ni tycker om den! :)