Keilzu

Hur jag ser på det hela
Ett helt tomt gym på en fredagkväll. Kändes ganska ensamt men så jäkla skönt samtidigt. Att kunna fokusera på träningen hundra procent är inget man kan ta för givet.
Iaf när jag loggade in på instagram så märkte jag att jag långtifrån vart ensam om att träna på en fredagkväll. Så himla kul o se så många träna istället för att fira kvällen innan helgen med alkohol. Missförstå mig inte, det är inget fel på att dricka alkohol lite då och då (själv gör jag det mycket sällan). Men jag blir ändå glad av att se människor som börjat prioritera hälsan mera. Man får inte glömma bort det roliga i livet heller. Jag är inte speciellt mycket för tokträning och alkohol förbjud året runt. Men mår man bra och trivs med den livsstilen så är det bara och köra på. All respekt till de människorna som har diciplin, det är mina bröder det.
Jag är mer för en livsstil som låter mig att njuta av allt i små mängder. Då menar jag att trots att jag tränar så tycker jag det är okej att äta sötsaker i små mängder då och då. Det är okej att öppna en burk öl varannan månad när jag är sugen på det. Och det är okej att köpa en choklad när jag känner för det. Men som sagt så ska man inte överdosera något av dessa. Just för att det inte är nyttigt.
Jag tittar inte på vågen varje dag för o se vad siffrorna visar mig. Det bryr jag mig inte om. Jag är lyckligt lottad som inte behöver oroa mig för min vikt när jag råkat äta onyttigt eller för mycket mat. Det är något jag fått från min pappas sida. Tack så mycket! Däremot är hälsan något som är mycket viktigt för mig. Därför säger jag att inget av det onyttiga ska missbrukas i mitt fall. 
Alltså ibland undrar jag själv hur jag helt plötsligt lyckas dyka så djupt i ett ämne, haha.
Dessa kvällar.. 🍁😍