Keilzu

Ett pass kvar
Hur härligt är inte det att ta en promenad hem från jobbet när vädret är så fint redan tidigt på morgon. Vi är verkligen lyckligt lottade som kan få uppleva alla fyra årstiderna. Varje årstid har något speciellt, likaså hösten. Älskar färgerna!
Idag blir det varken träning eller besök hos familjen, det gjorde jag igår. Istället tänker jag ta det lugnt hemma med min pojkvän och försöka sova ikapp lite timmar som jag missat när jag jobbat natt. Sen så kommer vi också få besök av min pojkväns mamma som kommer hit vid två tiden. Mysigt :) 
Vackra Södertälje tidigt på morgon.
Leg day
God morgon! Jag kom hem nyss från jobbet och äter frukost. Det är musli med kvarg. Man blir så mätt av en liten mängd bara och gott är det också. Sedan ska jag duscha och dra till gymmet. Jag vet att man brukar göra tvärtom men just idag kör jag så. Älskar vädret, molnigt och kallt. Hoppas att det fortsätter så. 
Jobbhelg
Fredag igen. Vet inte vad det är men jag upplever som att tiden går jättefort! Jag tänker på de som har barn och har fullt upp. Hur räcker tiden till för allt är min fråga. Tänker på min mamma som uppfostrat 4 barn samtidigt som hon studerade heltid på Universitet i Stockholm. Inte nog med det jobbade hon heltid också och hade ett extra jobb vid sidan om. Det är ett mysterium det att hon klarade sig.  
Jag har iaf tränat idag precis som vanligt och sedan gick jag hem till familjen. Ska snart jobba natt så jag njuter av de sista timmarna av min ledighet om man kan säga så. Vi hörs imorgon. Trevlig helg på er, ni som är lediga!