Jag har sedan länge varit i stort behov av en ny dator eftersom att min Macbook PRO 13 typ pajjat. Köpte den för ca 5 år sen och den har funkat fint tills jag ville börja redigera videos och liknande. Då orkade inte den mer. Så igår på min lediga dag gick jag till Elgiganten och köpte en ny dator. Jag tog den bästa av det bästa på grund av att jag verkligen behöver det nu. Dyrt som satan men som kommer hålla mig ett bra tag framöver.
Vissa i min närhet tycker däremot att jag är helt galen som lägger sådana pengar på en ny dator. Men de fattar inte riktigt det där med teknik om jag ska vara ärlig. De har andra intressen och förstår inte när någon annan gör annorlunda val än de. Att investera i andra saker. 
Där kommer vi återigen fram till att man aldrig ska lyssna vad andra har att säga när det går emot ens magkänsla. Man ska verkligen tänka efter vems råd man ska lyssna på. I mitt fall så tar jag inte åt mig åsikter från människor som saknar kunskap inom teknikvärlden. Jag lyssnar på de som kan allt inom det område och har erfarenhet kring ämnet. Resten ignorerar jag. Enkelt.
Länken till datorn som jag köpte ligger nedanför. Ifall någon av er skulle vara intresserad.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress