Hej där! Precis som rubriken lyder så ska jag med pojkvännen, mina bröder och deras vänner till Amsterdam över nyår. Vi hade planerat resan ett bra tag sen och nu är det äntligen dags. Det är 4 nätter på hotellet och så har vi även köpt biljetterna till festivalen "Awakenings". En väldigt känd festival.
Jag har varit utomlands över nyår en gång tidigare, men det var för många år sen och då reste vi med hela familjen till Egypten eller var det Turkiet?! Äsch kommer inte ihåg.. vi har besökt båda länderna länge sen. 
Iaf så kommer jag och min pojkvän bli hämtade vid 05.00 tiden. Dock måste jag vakna vid kl 04 eftersom att det tar ju tid att sminka sig osv. Om jag lyckas somna nu efter att jag bloggat klart så har jag knappt 5h på mig o sova. Inte speciellt länge men då får man passa på att sova på flygplanet en stund.
Jag kommer också att vlogga under hela resan! Jag får hoppas på att minneskortet räcker till. Ska även försöka hålla bloggen uppdaterad någorlunda. Vi får se hur jag lyckas med det. Lovar inget :)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress