Vi har precis kollat klart fotbollsmatchen mellan Tyskland och Sverige. Tråkigt att Sverige förlorade men världen går inte under för det. Jag har varit hemma hela dagen och storstädat bland annat. Jag hade så gärna velat träna idag men precis som allt annat var även gymmet stängt. Förbannade röda dagar. Man får kämpa lite extra imorgon då, ska köra ben. Har inte så mycket mer o berätta om egentligen. Bjuder på en selfie från idag och tänkte visa er mina nya skor från Vagabond. Lite roligt att min pojkvän inte är ett stort fan av superplatta skor som dessa. Hehe.. men ibland får man faktiskt strunta i vad ens pojkvän/man tycker. Om man själv tycker något är galet snyggt så ska man inte ta åt sig en åsikt som inte matchar med ens egen, okej? ;) Vi är alla så olika (tur det för fasen vad tråkigt världen skulle vara annars). Det är trots allt JAG som kommer ha de på mig och ingen annan så varför ska jag bry mig om vad andra tycker :) Lyssna, respektera och skaka av om du inte håller med. Ett litet tips bara.
Rebecca

Vagabond är dom bästa skorna. ;) Nej man ska aldrig bry sig om vad någon annan tycker, blir ett rätt tråkigt liv att leva om man ska göra som alla andra vill.

Svar: Jag håller med dig! ☺️ Älskar Vagabond. Ja men så tänker jag också. Man får tycka och tänka vad man vill men man väljer ju själv vad man gör med åsikten. Tack för din kommentar! 🌸
Keilzu

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress