Den här dagen har bara flygit förbi! Men så brukar det ju vara när man har mycket för sig. Först gick jag hem till familjen för att sedan dra till gymmet med brorsorna. Jag vart helt slut efter träningen på grund av värmen och sömnbristen jag haft den senaste tiden. Måste verkligen börja ta ikapp mina sömntimmar som man missat. Det känns i kroppen att något inte riktigt stämmer. För mig har det alltid varit ångest och lite annat som väcks till liv om jag inte får tillräckligt med sömn. Så mycket om det då. 
Vi åkte också till Moraberg där vi shoppade lite kläder och annat nödvändigt. Ska visa allt i ett annat inlägg, ska iaf försöka o inte glömma bort det. Har märkt att jag inte kommit på o visa vad jag köpt lika ofta som tidigare. Kanske dags att uppdatera mera om shopping.. nåja vi får se. 
Lite senare på kvällen gick vi till Tivoli med min pojkvän och hela familjen. Tivoli var gjord för barn så vi var där endast för att vara där med våran lillasyster. Några gånger fick även jag och mamsen åka med henne på olika åkattraktioner och jag måste erkänna att det var sjukt kul! Fick skratta en hel del idag! :) 
Mamsen och Melina 💞
Angelica Wåhlin

Vilken härlig dag det verkar som!

emma

gud så trevligt :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress