Tänkte börja inlägget med o önska er en trevlig helg! Vi kom precis hem efter att ha varit på bio med mina bröder och deras vän. Hade en sjukt rolig kväll. Killar är så himla enkla att hänga med. Jag menar deras humor och sätt att vara är så lätt o hantera. Det kanske beror på att jag växt upp med mina bröder som jag fått lära mig en hel del av. Men det finns ju både för -och nackdelar med båda könen. Ingen mans hatare här inte (vad har hänt med samhället, vissa kvinnor har ju blivit helt överdrivna med feminismen)?! Jag är hundra procent för jämställdhet men kallar mig inte feminist. I dagens läge verkar det som att feminismen står för något helt annat än vad som sägs. Aja det kan vi ta en annan gång.
Vi ska snart lägga oss, ska bara dricka klart grönt te och borsta tänderna. Sminket tvättade jag bort för en stund sen så behöver jag inte komma ihåg att göra :)
💜
Ajli Müller

Själv är jag helt klart feminist och tycker inte att feminism verkar stå för något annat än just det. Det verkar ha varit ett kul biobesök :D

Svar: Jag var inte riktigt tydlig i mitt inlägg. Jag riktade mera mot extremfeminism som inte alls står för ”jämställdhet mellan män och kvinnor” utan går ut på att hata män. Det är ett ämne som är känsligt för många och därför vill jag inte gå mer in på det.
Keilzu

Ajli Müller

Jag tror att jag måste ha varit lite seg när jag läste, för när jag läser inlägget nu så tycker jag visst att du var tydlig :)

Svar: Hehe, ingen vara :)
Keilzu

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress