Sjukt sur typ hela dagen. Försöker fortfarande lära mig att inte ta allt för personligt. Ni som är högkänsliga vet nog vad jag pratar om. Något som jag också måste ta till mig är att bara för att man själv försöker hjälpa andra så mycket man kan så betyder det inte att man får det tillbaka när det behövs. Man blir så besviken när man inser att alla inte har viljan och hjälpa på samma sätt som man själv gör. Jag undrar ofta om jag är alldeles för snäll och borde dra mig tillbaka. Och då tänker jag att vad hemskt det skulle vara. Det är som att förändra hela min personlighet, den jag är. Om man tror att min snällhet är min svaghet så har man väldigt fel. Den stunden någon beteer sig illa mot mig så är min snällhet ett minne blott kan jag lova.
Ajli Müller

jag tror att snällhet är en oerhörd tillgång! Man ska nog bara dra tillbaka och hålla igen lite om man utnyttjas för sin snällhet - mår du bra av att hjälpa andra, får du höra tack och förlåt och ingen orsak så är det bara att njuta av att du är en vänlig själ :)

Svar: Du har så rätt! Vad fint du beskrev det. Tack så mycket för din tid att lämna en så meningsfull kommentar! :) Jag uppskattar det mycket :)
Keilzu

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress