Hej! Idag lovar jag att inte bomba er med mera negativitet. De senaste dagarna har varit lite annorlunda dels för att jag jobbat natt och har varit mycket trött. Min trötthet skapar oftast väldigt starka reaktioner om det händer något jag inte gillar. Jag tror att de flesta blir på dåligt humör när man inte får tillräckligt med sömn på mer än tre dygn. Man blir känsligare helt enkelt och tål inte det lilla minsta. Okej, vi lämnar det här. 
Imorse vart jag på medarbetarsamtal med min nya chef och det gick hur jäkla bra som helst. Blev förvånad över att jag klarade mig så bra utan att ha förberett mig mentalt. Det var ett så viktigt samtal för mig. Efter det gick jag till gymmet och nu är jag hemma och ska laga mat alldeles strax. Vilken tur att jag tog mig tid och pluggade igårkväll för nu ligger jag inte efter och kan slappna av idag. Det uppskattas mycket! Livet kan fortsätta rulla på.
Jag ser ut att vara gravid på den bilden, haha. Det finns faktiskt t-shirts som får en o se sämre ut. Perfektionismens ögon talar här.
Ajli Müller

Jag håller verkligen inte med om din sista rad där, du ser något som ingen annan ser. Grattis till att det gick så bra på medarbetarsamtalet :D Såååå härligt!

Svar: Tack så mycket! :) Hehe, man är nog alltid mest kritiskt mot sig själv.
Keilzu

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress