20 september 2018

Dras till risker

Allmänt

Hej där! För några dagar sen hade jag tid för ännu en ny tatuering. Det känns som att min arm aldrig blir färdig. Det är fortfarande ganska mycket kvar av min sleeve men det blir finare och finare för varje gång.
Som ni ser på bilden nedan så blev det en rosa fjäril ovanför Buddhas huvud. Jag var faktiskt väldigt mycket fram och tillbaka med att antingen köra på färg eller inte.
Har alltid varit ett stort fan av svart och grå tatueringar men de senaste månaderna har jag börjat gilla färgtatueringar. Och då tänkte jag att varför inte lägga till lite färg i min svart och grå sleeve?! Det blir liksom en perfekt kombo. När han körde klart fjärilen och jag fick se hur det blev.. herregud! Jag vart så rädd att jag kanske skulle få ångra mig men jag blev så sjukt nöjd och sååå glad över mitt val. Den där rosa lyser upp hela tatueringen och det ser så fräscht ut. Nu har jag bestämt mig att mer färg ska det bli. Hade aldrig trott att jag kommer ha färgtatueringar på mig. Se så människor förändras :)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress