6 januari 2019

Alla borde resa mer

Allmänt

Halooo! :) Äntligen känner jag att man landat tillbaka i vardagen. Det är alltid kul att resa och jag älskar det men samtidigt kastas alla rutiner omkull. Varje gång jag kommer hem känner jag mig mer eller mindre tom och förvirrad. Det är sååå skönt att få komma bort från alla rutiner ibland, absolut! Men efter ett tag, hur kul man än har det så börjar man sakna vardagen. Vet inte om ni känner igen er?!
Jag kom på att tänka på min bror Aron som reste ensam till andra sidan jorden och var borta i hela 4 månader. Om jag efter 4 dagar i Amsterdam kände mig lite vilse hemma de första dagarna, vad kände inte han då? Nu i efterhand vet jag att han inte alls mådde bra i flera veckor om inte månader när han kom hem till Sverige. Jag minns att jag tänkte, hur kan han vara ledsen av att vara hemma igen och få se oss efter en sååå lång tid. Vi som hade väntat på honom och räknat ner dagar.
Jag kunde se på honom att något hade förändrats. Han hade förändrats och hans syn på livet med. Det var så skrämmande minns jag. Jag tänkte att vart tog min glada och roliga bror vägen.. plötsligt hade vi inget gemensamt kändes det som när han berättade vad han tyckte om livet och hur han redan planerade åka tillbaka och vara borta ännu längre tid. Men som tur var så behövde han tid att landa. Att bearbeta det han upplevt och gått genom de 4 månader i 5 olika länder är extremt mycket. Nu är han exakt densamma innan han reste bort men en bättre version av sig själv. Mer förståelig och omtänksam. Vi har aldrig stått varandra närmare. Det jag vill säga med det hela är att resandet förändrar en beroende på vad man får uppleva och hur mycket man reser. Man får en helt annan perspektiv på livet. 
Här kommer några bilder från Amsterdam! Så jäkla kul vi hade!! 💛
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress